Direct Contact t. 0547 - 363 460
Holterweg 1  |  7475 AT Markelo

Ergotherapie

Ergotherapie Hof van Twente richt zich op volwassenen en ouderen die te maken krijgen met fysieke- of mentale, chronische- of tijdelijke beperkingen. Ergotherapie ondersteunt mensen op een praktische manier waardoor het uitvoeren van activiteiten langer mogelijk blijft of weer mogelijk wordt. Dankzij ergotherapie kunnen mensen langer zelfstandig thuis blijven wonen en kunnen ze blijven doen wat zij belangrijk vinden. Denk hierbij aan huishoudelijke taken, de persoonlijke verzorging, mobiliteitsproblemen (lopen, fietsen), activiteiten ter ontspanning of bij problemen op het werk. Mijn naam is Susan Nijkamp ik ben sinds 1997 werkzaam als ergotherapeut. Ik heb de afgelopen jaren gewerkt bij diverse instellingen in de regio, en bij mensen aan huis. Ook ben ik een aantal jaren met veel plezier werkzaam geweest als ouderenadviseur in de Hof van Twente. Hierdoor ben ik goed bekend met de sociale kaart.

De doelgroepen waarmee ik ervaring heb zijn o.a. cliënten met chronische ziekten en hun mantelzorgers, dementie, Parkinson, MS, COPD. Daarnaast heb ik me de laatste jaren ook gericht op contractuur- en decubituspreventie, door middel van houdingsmanagement van de cliënt. Ik ben aangesloten bij het kwaliteitsregister en bij Parkinsonnet.

Vertrouwen, aandacht en tijd zijn belangrijke uitgangspunten bij de behandeling.  Samenwerking met andere professionals heb ik hoog in het vaandel staan.

www.ergotherapiehofvantwente.nl
info@ergotherapiehofvantwente.nl
tel: 06 43 05 81 32

Direct contact t. 0547 - 363 460
Holterweg 1
7475 AT Markelo