Direct Contact t. 0547 - 363 460
Holterweg 1  |  7475 AT Markelo

Nieuws

Fysiotherapie Wolters

Fysiek, emotioneel, geestelijk en sociaal welbevinden zijn belangrijke aspecten, die een rol spelen bij gezondheid. Om uw hulpvraag goed in kaart te kunnen brengen kunnen deze aspecten mede van belang zijn. De mens als totaliteit is voor ons een belangrijk uitgangspunt. Ons streven is het bereiken van een zo optimaal mogelijk functioneren met zo min mogelijk klachten. Het liefst natuurlijk klachtenvrij. D.m.v. professioneel handelen, vakkennis, ervaring en samenwerking, binnen en buiten onze praktijk proberen wij dit doel samen met u te bereiken.
Fysiotherapie Wolters
Fysiotherapie Wolters1 dag gelden
Onze fysiotherapeuten hebben een informatiefolder ontwikkeld voor de inwoners van Markelo. Deze folder geeft informatie over het bewegen, ontspannen en het indelen van je tijd tijdens een periode waarin je normale planning wegvalt. Ook staan er voorbeeldoefeningen in 🤸‍♀️🚲. Deze folder is bij een kleine groep langsgebracht 📨. Verder wordt delen gewaardeerd 🙂. De informatie uit deze folder is tot stand gekomen door de informatie vanuit de beroepsvereniging en de informatie van het Rijnstate.
Fysiotherapie Wolters
Fysiotherapie Wolters4 dagen gelden
Komende dagen zijn de weersvoorspellingen erg goed! Met de maatregelen is het echter niet meer mogelijk om in een groep te gaan wandelen, gun u zelf tijd om eens aandachtig te gaan wandelen. Om tijdens het wandelen meer de zintuigen in te zetten.
Onze psychosomatisch fysiotherapeut Ying-Ha geeft u in het volgende fimpje een aantal tips om aandachtig en mindfull te gaan wandelen. Ga het eens doen en laat het ons weten wat u hiervan vond. Wij vinden de omgeving van Markelo prachtig we hopen dat u dat ook ziet, hoort en voelt de komende dagen. Blijf afstand houden van 1,5m.
Fysiotherapie Wolters
Fysiotherapie Wolters
Fysiotherapie Wolters1 week gelden
Werkt u momenteel thuis?
Probeer dan micropauzes in uw werkdag te verwerken. Dit komt uw concentratie ten goede! In het volgende filmpje geven we uitleg over een aantal (ontspannings)oefeningen die u kunt doen.

Deze oefeningen nemen maar 3 minuten in beslag.
Fysiotherapie Wolters
Fysiotherapie Wolters
Fysiotherapie Wolters3 weken gelden
Helaas is ons beleid na overleg deze ochtend nog niet veranderd. Wij blijven beschikbaar voor medisch noodzakelijke zorg. En mocht u zich afvragen of de klachten die u heeft in deze categorie vallen dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen om te overleggen of uw klachten op dit moment behandeld kunnen worden. Voor overleg en informatie zijn wij uiteraard ook bereikbaar.
De berichtgeving van het RIVM en onze beroepsvereniging houden wij nauwlettend in de gaten en deze volgen wij in ons beleid.
Voor spoedgevallen of informatie kunt u bellen: 0547-363460.
Direct contact t. 0547 - 363 460
Holterweg 1
7475 AT Markelo