Direct Contact t. 0547 - 363 460
Holterweg 1  |  7475 AT Markelo

Nieuws

Fysiotherapie Wolters

Fysiek, emotioneel, geestelijk en sociaal welbevinden zijn belangrijke aspecten, die een rol spelen bij gezondheid. Om uw hulpvraag goed in kaart te kunnen brengen kunnen deze aspecten mede van belang zijn. De mens als totaliteit is voor ons een belangrijk uitgangspunt. Ons streven is het bereiken van een zo optimaal mogelijk functioneren met zo min mogelijk klachten. Het liefst natuurlijk klachtenvrij. D.m.v. professioneel handelen, vakkennis, ervaring en samenwerking, binnen en buiten onze praktijk proberen wij dit doel samen met u te bereiken.
Fysiotherapie Wolters
Fysiotherapie Wolters3 maanden gelden
Wij zoeken een nieuwe collega!

Delen wordt gewaardeerd! Reageren nog meer
Fysiotherapie Wolters
Fysiotherapie Wolters3 maanden gelden
“Nu de thuiswerkplek door mensen zelf is ingericht, zien we dat dit vaak verkeerd is gedaan." Bedrijfsfysiotherapeut Yvonne legt uit waar je op moet letten
Fysiotherapie Wolters
Fysiotherapie Wolters7 maanden gelden
Fysiotherapie Wolters
Fysiotherapie Wolters
Fysiotherapie Wolters is bij een Update over COVID-19 delen.7 maanden gelden
In lijn met het laatste advies van de overheid vragen wij u vriendelijk om vanaf morgen een mondkapje te dragen. Dit in de wachtruimte en wanneer u dit prettig vindt ook gedurende de behandeling. Wanneer er op 1,5m behandeld kan worden mag u hem ook af doen.
Wij zullen zoals u inmiddels van ons gewend bent werken met een mondkapje, handschoenen en een gezichtsmasker. Daarnaast blijft het onze prioriteit om na iedere behandeling te desinfecteren om zo een zo veilig mogelijke omgeving te creëren.
Wij rekenen op het inachtnemen van de al geldende regels. Waaronder het afbellen bij klachten (verkoudheid, keelpijn, griepverschijnselen en koorts).
Alvast heel erg bedankt voor uw medewerking!
Direct contact t. 0547 - 363 460
Holterweg 1
7475 AT Markelo